Πάσχα 2019: Στη ναυτική βάση στο Κάβο Σίδερο ο Αλέξης Τσίπρας [pics]

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την προκεχωρημένη ναυτική βάση Κιριαμαδίου στο Ακρωτήριο Κάβο Σίδερο. Συνοδευόταν από τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, τον ΑΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, και τον ΑΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσουνή.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε για το Πάσχα στους 16 μόνιμους και τους 14 ναύτες που υπηρετούν στη βάση, αλλά και το πλήρωμα της Πυραυλακάτου «Δανιολός».

Κατά τη ξενάγηση του στην πυραυλάκατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε προς το πλήρωμα:

«Είστε μακριά από τα σπίτια σας τέτοια μέρα, είστε στο καθήκον και είμαστε περήφανοι για εσάς, γιατί υπερασπίζεστε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, την ώρα που οι συνέλληνες είναι στις οικογένειες τους. Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για εσάς. Θέλουμε να σας ευχηθούμε να περάσετε τις επόμενες ημέρες, μόλις τελειώσει η βάρδια σας, με τους ανθρώπους σας και ταυτόχρονα να σας πούμε ότι ο ελληνικός λαός και η πατρίδα, πέρα από την ευγνωμοσύνη που σας χρωστά, γνωρίζει καλά, ότι το έργο που επιτελείτε είναι σημαντικό για όλους. Τέτοιες μέρες είστε εδώ, αλλά γνωρίζετε ότι η χώρα συνολικά είναι σε καλύτερη θέση χάρη σε εσάς και τις δικές σας δυνάμεις και προσπάθειες . Χρόνια πολλά και καλές θάλασσες».