Αιματηρό επεισόδιο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Τουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας

Άγριο επεισόδιο στη συμβολή Σαπφούς και Μενάνδρου!

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13:00 στην αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας άνθρωπος πέθανε επί τόπου κι άλλος ένας δίνει μάχη για τη ζωή του. Επισήμως, όμως, από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι υπάρχουν δυο σοβαρά τραυματίες.

Η πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη αναφορά στην αστυνομία, για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι, ανέφερε πως υπήρχε ένας άνθρωπος νεκρός στο δρόμο. Όταν έφτασε εκεί η Άμεση Δράση, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο δρόμο και ένας άλλος ήταν τραυματισμένος σοβαρά και φέρεται να είχε δεχτεί χτύπημα με μαχαίρι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος αυτός δίνει μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει ακόμη ένας σοβαρά τραυματίας.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια.