Στην Χαλκιδική κλιμάκιο υπό τον ΥΕΘΑ για τις καταστροφές από τις πλημμύρες

Η αποστολή έφτασε με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και μετά το πέρας της επιθεώρησης θα μεταβεί στη Θάσο

Onalert Newsroom
Στην Χαλκιδική κλιμάκιο υπό τον ΥΕΘΑ για τις καταστροφές από τις πλημμύρες

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έφτασε κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον ΥΕΘΑ, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Εσωτερικών,Θεόδωρο Λιβάνιο, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα του τελευταίου εικοσιτετραώρου στην Χαλκιδική και στην Θάσο.

Στην Ολυμπιάδα έφτασαν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο γ.γ. Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας και ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Η αποστολή έφτασε με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και μετά το πέρας της επιθεώρησης θα μεταβεί στη Θάσο, που επλήγη επίσης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων 24ωρων.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλλιάνος.

Αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη, παρουσία και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις ζημιές.

Από την έντονη χθεσινή βροχόπτωση έσπασαν αντιστηρίξεις του υπερχειλισμένου ρέματος «Μπασδέκη» με το νερό να προκαλεί προβλήματα και ζημίες σε σπίτια της περιοχής.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάρ
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα – Κατάρ: Ετήσιος Στρατηγικός Διάλογος με έμφαση σε άμυνα, επενδύσεις και Δίκαιο της Θάλασσας

Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την προσήλωσή τους στο Διεθνές Δίκαιο και στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας, επιδιώκοντας την ελευθερία της ναυσιπλοΐας