Συντριβή ελικοπτέρου στην Εύβοια – Καρέ καρέ η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης [vid]

Συγκλονιστική είναι η στιγμή από τη συντριβή ελικοπτέρου στην Εύβοια, με τα πλάνα να δείχνουν καρέ καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα της πτώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Μαντούδι και κατευθυνόταν στον Βόλο.

Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ, ενώ δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον – κατά πληροφορίες – μοναδικό επιβάτη σε αυτό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ελικόπτερο αρχικά είχε απογειωθεί από τις Αφίδνες, προσγειώθηκε στο Μαντούδι όπου είναι ακόμη αδιευκρίνιστο αν παρέλαβε κάποιον άλλο επιβάτη ή όχι και στη συνέχεια έλαβε άδεια απογείωσης με κατεύθυνση τον Βόλο.

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε.

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για να εντοπισθεί το ελικόπτερο, στις οποίες μετέχουν 4 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος, δύο ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο παντός καιρού Super Puma.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μαντουδίου στην ΕΡΤ, το ελικόπτερο φέρεται να κατέπεσε στην παραλία Αχλαδίου. Οι συνθήκες στην περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Elias.