ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε τ΄ αυτί του βουλευτή του στη Ξάνθη

Ευτυχώς κάποιοι φαίνεται ότι είναι  σ΄ εγρήγορση στη Θράκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται επικριτικά σ΄ όσους έσπευσαν να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου. Και είναι σημαντικό γιατί ανάμεσα σ΄ αυτούς ,πρώτος απ΄ όλους είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ.Ζεϊμπέκ δεν χάνει “γιορτή και πανηγύρι” που διοργανώνεται απ΄ όποιον δηλώνει “τούρκος” στη Θράκη . Το κόμμα του πάντω στην ανακοίνωσή του -επιτέλους- του τραβάει τ΄ αυτί. Το ερώτημα βέβαια είναι αν …ιδρώνει κανένος τ΄ αυτί.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης λέει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για τη συνάντηση του Τούρκου ΥΠΕΞ με παράγοντες της μειονότητας

Τέτοιους είδους συναντήσεις δεν υπηρετούν την προώθηση των πραγματικών συμφερόντων των συμπολιτών της μειονότητας.
 
Αντίθετα αξιοποιούνται από την Τουρκική διπλωματία για να εμφανιστεί σε ρόλο προστάτη και ρυθμιστή των εξελίξεων στην περιοχή, λόγω και της έλλειψης μιας σοβαρής πολιτικής των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, για τη μειονότητα αλλά και ευρύτερα για την περιοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστό με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί την ανάγκη για μια άλλη πολιτική για τη μειονότητα, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και θα ενώνει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της περιοχής.
Πολιτική που σήμερα δημιουργεί ελπίδα και προσδοκίες σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας. Η συμμετοχή των βουλευτών του σε τέτοιου είδους συναντήσεις – ανεξάρτητα από προθέσεις – δυστυχώς δεν διευκολύνει μια τέτοια προσπάθεια.