Την ΕΑΒ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία από την Σχολή Πολέμου της Σαουδικής Αραβίας

Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Σχολής Πολέμου της Σαουδικής Αραβίας με επικεφαλής τον διοικητή της, Major General Almalki Hassan Abdullah, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της εταιρείας, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας από τις 14 έως τις 18 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΒ, ο Διευθύνων Δύμβουλος, Δημήτριος Παπακώστας, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τη θέση που κατέχει η ΕΑΒ στον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας και την αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητά της και παρουσίασε το ευρύ φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, την τεχνογνωσία και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και τα εν εξελίξει προγράμματα.

Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο νέο υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών κτίριο της εκπαίδευσης, ακολούθησε παρουσίαση για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΑΒ και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο διοικητής της Σχολής Πολέμου της Σαουδικής Αραβίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενημέρωση και διατύπωσε θετικά σχόλια για τις δυνατότητες της εταιρείας και το έργο που επιτελείται στην ΕΑΒ. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν 9 επιτελείς και 19 αξιωματικοί σπουδαστές.