Τραγωδία στα Τέμπη: Φόβους ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών εκφράζει η ιατροδικαστής Λάρισας

«Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη», είπε η ιατροδικαστής.

Τέμπη

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας συνεχίζουν να μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

«Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης και αναγνώρισης των σορών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής των νεκρών της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Η κ. Λεονταρή τόνισε, επίσης, πως γίνεται το “ανθρωπίνως δυνατόν” από την ιατροδικαστική υπηρεσία, εκτιμώντας πως ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ