Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Μία κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας στην περιοχή κατέγραψε την στιγμή που τα δύο τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η τεράστια έκρηξη που προκλήθηκε από τη σύγκρουση και πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τα πρώτα βαγόνια. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης στο πρώτο βαγόνι ξέσπασε πυρκαγιά και αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που έπιασαν ακόμη και τους 1.300 βαθμούς Κελσίου γεγονός που δυσκολεύει την ταυτοποίηση των ατόμων που βρίσκονταν εντός.

Όπως γίνεται κατανοητό, είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν επιζώντες στα πρώτα βαγόνια, την ώρα που υπάρχουν ακόμη δεκάδες αγνοούμενοι.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ:

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τους νεκρούς (19.30 μ.μ) : 

Σε 38 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, έπειτα από τη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχο, Βασίλη Βαθρακογιάννη.

Από τους 72 νοσηλευόμενους επιβάτες, 15 πήραν εξιτήριο, ενώ 57 επιβάτες παραμένουν για νοσηλεία, εκ των οποίων 6 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.