Τραγωδία στην Κω – Νεκρό μικρό αγόρι μετά από σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με λέμβο

Από τη σύγκρουση η λέμβος, που μετέφερε 34 μετανάστες (έχουν περισυλλεγεί 32) και δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας, αναποδογύρισε.

Λιμενικό

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδί από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω, μετά τη σύγκρουση, τα ξημερώματα, περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος με λέμβο που μετέφερε μετανάστες.

Από τη σύγκρουση η λέμβος, που μετέφερε 34 άτομα (έχουν περισυλλεγεί 32) και δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας, αναποδογύρισε.

Αποτέλεσμα να αγνοείται αυτήν τη στιγμή ακόμη ένας άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν έξι μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο Super Puma και σκάφος της Frontex.

Επίσης, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ