18 αξιωματικοί συνελήφθησαν στην Τουρκία στο τρίτο κύμα ερευνών για προαξικόπημα

18 αξιωματικοί συνελήφθησαν στην Τουρκία στο τρίτο κύμα ερευνών για προαξικόπημα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

Τρίτο κύμα συλλήψεων αξιωματικών στην Τουρκία στα πλαίσια ερευνών σχετικά με το «μετα-μοντέρνο» πραξικόπημα του 1997.

  Σύμφωνα με τις; Τελευταίες πληροφορίες 18 άτομα ανάμεσα τους αξιωματικοί και απόστρατοι  των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων συνελήφθησαν και ανακρίνονται σχετικά με τη συμμετοχή τους στις ενέργειες εναντίον της τότε κυβέρνησης Ερμπακάν και την προσπάθεια ανατροπής του από τον τουρκικό στρατό.

  Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης ζήτησε την άμεση ολοκλήρωση των ερευνών για να ξεκινήσουν οι δίκες των κατηγορουμένων. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Δεν ζητάμε καμία άδεια για αυτά που κάνουμε στα νησιά μας – Έχουμε απάντηση σε όλες τις πιθανές κινήσεις της Τουρκίας»

«Δεν μας αρκεί να αγοράζουμε οπλικά συστήματα, θέλουμε να έχουμε κομμάτι στην παραγωγή», σημείωσε ο πρωθυπουργός