1 νεκρός και 8 τραυματίες απο έκρηξη σε τουρκικό φυλάκιο.

Στην ίδια περιοχή της Ν.Α Τουρκίαςόπου έπεσε χθες το ελικόπτερο S-70.

1 νεκρός και 8 τραυματίες απο έκρηξη σε τουρκικό φυλάκιο.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην περιοχή Ντάγλιτζα της πόλης Χακάρι στη Νοτιοανατολική Τουρκία. Πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε έκρηξη σε φυλάκιο της περιοχής με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας στρατιώτης και να τραυματιστούν άλλοι 8. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Χακάρι. Ο τουρκικός στρατός υποστηρίζει πως η έκρηξη σημειώθηκε από ατύχημα καθώς εξερράγη μια χειροβομβίδα που κρατούσε ένα τούρκος φαντάρος.
Όμως είναι περίεργο καθώς χθες στην ίδια περιοχή έπεσε το ελικόπτερο Sikorsky τύπου S-70 , με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 5 στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι 8. Ο τουρκικός στρατός απέδωσε το δυστύχημα σε «τεχνικό πρόβλημα».
Μήπως η δράση του PKK στην περιοχή είναι ανεξέλεγκτη και η Κουρδική οργάνωση κάνει ο,τι θέλει και οι γείτονες μας δεν μπορούν να το πουν;
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.