Επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωνει τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση του Ερντογάν

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 

     Παρά τις αρχικές διαψεύσεις του πρωθυπουργικού γραφείου της Τουρκίας τελικά με επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η δεύτερη χειρουργική επέμβαση στον Ερντογάν.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο « ο πρωθυπουργός της Τουρκίας εισήχθη στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί η επέμβαση που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2011. Η επέμβαση ήταν διάρκειας μισής ώρας. Η κατάσταση τη υγείας του είναι καλή. Μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντα του»

 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Μedipol της Κων/πολης.

  Πάντως όλη η μυστικότητα που επικράτησε τη νύχτα της Παρασκευής με φήμες να λένε πως ο Ερντογάν, βρίσκεται στο νοσοκομείο και με το γραφείο του να το διαψεύδει δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του τούρκου πρωθυπουργού.

  Το Νοέμβριο του 2011 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πάλι υπο συνθήκες άκρας μυστικότητας είχε μπει στο χειρουργείο και σχεδόν 48 ώρες αργότερα είχε ανακοινωθεί πως είχε εσαχθεί στο νοσοκομείο. Η επίσημη ανακοίνωση είχε αναφέρει πως είχε αφαιρεθεί μέρος του εντέρου του για προληπτικούς λόγους αλλα είχαν διαψευσθεί οι φήμες πως πάσχει ο ίδιος από καρκίνο.