Ερντογάν:”Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για 12 μίλια στο Αιγαίο”

Κάτι ψήνεται πάντως

Ερντογάν:”Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για 12 μίλια στο Αιγαίο”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε τις πληροφορίες για ενδεχόμενη συμφωνία στο θέμα των χωρικών υδάτων. « Στο θέμα των 12 μιλίων δεν υπάρχει συμφωνία. Οι συναντήσεις και οι επαφές συνεχίζονται. Αν συμφωνήσουμε φυσικό είναι και οι δυο πλευρές να το ανακοινώσουν.» δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός.
Ο Ερντογάν δήλωσε, ότι όταν θα ετοιμαστεί όλο το πλαίσιο θα έρθει μπροστά στους δυο πρωθυπουργούς. « Τότε θα κάνουμε τις απαραίτητες δηλώσεις»

Πάντως από το ύφος του τούρκου πρωθυπουργού βγαίνει το συμπέρασμα πως κάτι «ψήνεται» στο Αιγαίο , και οι Τούρκοι γνωρίζουν πολλά.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισραήλ - Τουρκία - Ελλάδα
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα – Ισραήλ: Ο «άγνωστος Χ» στην εξίσωση της Τουρκίας – Πώς η στρατηγική συμμαχία αλλάζει τις ισορροπίες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Η πλέον σημαντική διάσταση της ελληνοϊσραηλινής στρατιωτικής συνεργασίας αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών