Ερντογάν » Δεν έχω καρκίνο»

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

  «Είμαι καλά δεν έχω καρκίνο» δηλώνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν στην Τουρκία για την κατάσταση της υγείας του.

  Ο τούρκος πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στον τούρκο δημοσιογράφο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ δήλωσε πως χειρουργήθηκε στις 26 Νοεμβρίου για κάτι όγκους που είχαν παρουσιαστεί στο έντερο όμως τόνισε πως δεν έχει καρκίνο. «Δεν έχω κακρκίνο και δεν κάνω χημειοθεραπείες» δήλωσε ο ίδιος.

  Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνö τόνισε πως αποφεύγει μέχρι στιγμής να ταξιδέψει στγο εξωτερικό «ελπίζω να ξεκινήσω τα ταξίδια μου από τον Μάρτιο μέχρι στιγμής κάνω κάποια ταξίδια στην Τουρκία» δήλωσε.

  Σύμφωνα με τον Μεχμέτ Αλί Μπιράντö ο Ερντογάν έχει δυο θέματα , με έντονους πόνους στην πλάτη και πως έχει πρόβλημα στις φωνητικές χορδές μετά την εγχείρηση.

 

Ο τούρκος πρωθυπουργός στη συνέντευξη του τόνισε πως πολλές φορές αργεί να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω της δουλειάς στο γραφείο. « Υπάρχουν νύχτες που το πρόγραμμα μου τελειώνει και τα μεσάνυχτα Η σύζυγος μου κάποτε θυμώνει. Αλλά συνήθως επιστρέφω στις 10 το βράδυ».

  Πάντως στην Τουρκία κυκλοφορούν φήμες  πως ο Ερντογάν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο τούρκος πρωθυπουργός είχε χειρουργηθεί στις 26 Νοεμβρίου και οι γιατροί του είχαν αφαιρέσει ένα μέρος  από το έντερο του.  Ο ίδιος είχε επιστρέψει στα καθήκοντα του μετά από έναν μήνα.