Η 24χρονη που έκλεψε την καρδιά υποργού του Ψευδοκράτους!

  MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

Έντονες φήμες κυκλοφορούν στο ψευδοκράτο,ς για την σχέση του Υπουργού Εξωτερικών Χουσείν Όζγκιουρούν με ένα 24χρονο μοντέλο Σενιχά Κανατλί.


 Το πρόβλημα δεν είναι η πιθανή σχέση του υπουργού που έχει δυο παιδιά , καθώς ηδη έχει πάρει διαζύγιο από τη σύζυγο του , αλλά το ότι η κοπέλα ξαφνικά διορίστηκε ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη  Μόρφου, ενώ δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα. Οι γονείς των παιδιών μόλις κατάλαβαν ποια είναι η κοπέλα ζήτησαν από το Υπουργείο Παιδείας να  απολυθεί άμεσα και έτσι έγινε με αποτέλεσμα  η προσπάθεια για να «βολευτεί στο δημόσιο» η 24 χρονη όμορφη κοπέλα δεν πέτυχε. 

 Τοπικές εφημερίδες αλλά και ιστοσελίδες στα Κατεχόμενα κάνουν αναφορές για πιθανή σχέση του Όζγκιουρούν, με τη νεαρή κοπέλα και τονίζουν πως πιθανότατα η ίδια είναι και πραγματικός  λόγος χωρισμού του υπουργού με τη σύζυγο του.

   Ο Οζγκιουρούν, έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθώς το 2011 είχε φωτογραφηθεί τη διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιό της Τουρκίας Σεράγ Σεβέρ στο ρεβεγιόν την πρωτοχρονιά. Η Σεβέρ, είχε τονίσει πως ήταν καλεσμένη του Υπουργείο Εξωτερικών του Ψευδοκράτους και πως είχε μια τυπική συνάντηση με τον υπουργό. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ψευδοκράτους είχε ανακοινώσει πως η Σεβέρ δεν είχε προσκληθεί και πως τα ταξίδι της ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα.