Ιράν προς Τουρκία» Εσείς φταίτε για το χτύπημα στοι Γκαζίαντεπ»

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

      Το Ιράν ρίχνει στην Άγκυρα την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης στην πόλη του Γκαζίαντεπ, στη Νοτιοανατολική Τουρκία και στέλνει μήνυμα στην Τουρκία για να σταματήσει τη στήριξη της στη αντιπολίτευση της Συρίας.
     Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής πολιτικής της Βουλής του Ιράν, Χουσείν Νακαβί δήλωσε » αντί η Άγκυρα να ασχολείται με τη Συρία ας ασχοληθεί με τα εσωτερικά της ζητήματα».
      Ο Νακαβί συνέχισε να επικρίνει την τουρκική κυβέρνηση και τόνισε » η Άγκυρα στη Συρία στηρίζει την Αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. Η Τουρκία δεν ευθύνεται μόνο για τον θάνατο αθώων ανθρώπων στη Συρία, αλλά και με τη στήριξη αυτή απειλεί και την εσωτερική ασφάλεια της ίδιας της Τουρκίας».
     Ο Ιρανός αξιωματούχος συνέχισε τις δηλώσεις του και ξεκαθάρισε την κατάσταση » η Τουρκία είναι αντιμέτωπη με εσωτερική κρίση. η Άγκυρα αντί να ασχολείται με τη Συρία και να κάνει εχθρικές δηλώσεις ας κοιτάξει να λύσει τα εσωτερικά προβλήματα της. Οσο η Τουρκία κάνει παρεμβάσεις στα εσωτερικά της Συρίας τόσο θα έχει ζημιά η Άγκυρα «.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νταβούτογλου » Το χτύπημα στο Γκαζίαντεπ θυμίζει μεθόδους του Άσαντ»

Πανικός στην Άγκυρα,από το PKK και τη βομβιστική επίθεση. Επίδειξη ενότητας από Ερντογάν