«Να μην δει κανείς τη τανία των Τούρκων για την Άλωση»!Δείτε το βίντεο

Χριστιανοί εναντίον Τούρκων για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.Και μάλιστα Γερμανοί Χριστιανοί.

Ο Χριστιανικό σύλλογος Via Dolorosa καλεί να μην δει κανείς την ταινία γιατί όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του “αντί να γιορτάζουν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, πρέπει να ντρέπονται για τις ζημίες που προκάλεσαν στους Χριστιανούς”.
Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου σε Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Αίγυπτο, Μαλαισία και Ινδονησία. Η ταινία κόστισε 17 εκατομμύρια δολάρια και δεν δείχνει όσα και οι Γερμανοί Χριστιανοί γνωρίζουν από την ιστορία και λένε:
“Ο Πορθητής αφού πήρε την Κωνσταντινούπολη και έκανε την Αγία Σοφία τζαμί, επέτρεψε για τρεις μέρες στους στρατιώτες του να δολοφονούν, να ληστεύουν και να βιάζουν γυναίκες. Η πόλη μετατράπηκε σε λίμνη αίματος. Στην πραγματικότητα η ημέρα της κατάκτησης δεν πρέπει να είναι γιορτή για την Τουρκία. Θα έπρεπε περισσότερο να ντρέπονται για τις ζημιές που προκάλεσαν στα ανθρώπινα δικαιώματα και τους χριστιανούς. Συμβουλεύουμε τους χριστιανούς να μη δούνε αυτήν τη ταινία”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ