“Ντιγιαρμπακίρ”,φώναζε ο Ερντογάν,αλλά …ήταν σ΄άλλη πόλη!Ξεκαρδιστικό βίντεο.

Onalert Newsroom
“Ντιγιαρμπακίρ”,φώναζε ο Ερντογάν,αλλά …ήταν σ΄άλλη πόλη!Ξεκαρδιστικό βίντεο.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Λιποθυμίες θα περνούσαν οι συνεργάτες του Ερντογάν , όταν είδαν τον τούρκο προωθυπουργό στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στην πόλη Μπίνγκιολ, να αναφωνεί ” Ντιγιαρμπακίρ”, καθώς νόμιζε οτι βρίσκεται εκεί.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως εξαντλήθηκε απο τις καθημερινές  προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος του.  
Στη χθεσινή συγκέντρωση του Κόμματος του στην πόλη Μπινγκιολ της Ανατολικής Τουρκίας , πήρε το μικρόφωνο, και άρχισε να φωνάζει ” Ντιγιάρμπακιρ, Ντιγιάρμπακιρ”. Ο ίδιος περίμενε να απαντήσει το συγκεντρωμένο πλήθος. Ομως οι κάτοικοι του Μπίγκιολ δεν μπορούσαν να καταλάβουν , γιατι ο Ερντογάν έλεγε το όνομα μιας άλλης πόλης.
  Απλα ο τούρκος πρωθυπουργός απο την υπερβολική κούραση και την ασταμάτητη περιοδεία νόμιζε οτι βρίσκονταν στο Ντιγιαρμπακίρ ενω βρίσκονταν στην πόλη Μπίνγκιολ.
   Ο τούρκος πρωθυπουργός συνέχισε για πολλή ώρα τη “γκάφα του” και μάλιστα συνέχισε να λέεει ” μα δεν καταλαβαίνω σας φνάζω Ντιγιάρμπακιρ και δεν απαντάει κανείς”.
 Δείτε το βίντεο..

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φιντάν για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – «Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα», λένε διπλωματικές πηγές

Την Παρασκευή υπήρχε κλιμάκωση της αντιπαράθεσης της Ελλάδας με την Τουρκία με αφορμή τις NAVTEX για το ερευνητικό πλοίο «Abeille Marengo»