O Τουρκικός Τύπος σήμερα

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

» Η Μεσόγειος ζεσταίνεται » είναι ο τίτλος της Τürkiye. H τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά για την παρουσία ναυτικών δυνάμεων γύρω απο την περιοχή της Κύπρου. «Μετά τη μανία των ελληνοκυπρίων για αέριο και τον πόλεμο στη Συρία οι ναυτικές δυνάμεις, Ρωσίας, ΗΠΑ, Τυρκίας και Ισραήλ περιπολούν στην περιοχή» γράφει η εφημερίδα.
 

«Λαβρόφ: Ο Άσαντ δεν θα φύγει» είναι ο τίτλος της Habertürk. H τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ ο οποίος δήλωσε » ο Άσαντ δεν θα μείνει επειδή το θέλουμε εμείς αλλά επειδή το θέλει ο λαός του και δεν θα δεχθούμε εκβιασμούς για κυρώσεις»

«Δεν μίλησε για κατάρριψη» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Hürriyet. H τουρκική εφημερίδα πήρε συνέντευξη απο τον υπουργό Εξωτερικών Λαβρόφ ο οποίος δεν μίλησε για κατάρριψη του αεροσκάφους. » Τις πληροφορίες για το αεροσκάφος το οποίο έγινε κομμάτια πάνω απο τη Συρία τις έχουμε ηδη δώβσει στην Τουρκία» δήλωσ εο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών.
 

 
«Ειδικό νερό για κάθε φαγητό και άνθρωπο» είναι ο τίτλος της οικονομικής εφημερίδας Dünya. H εφημερίδα αναφέρει πως οι τουρκικές εταιρείες εμφιάλωσης νερού επειδή καταγράφουν μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις του τώρα ετοιμάζουν να προωθήσουν νερό που θα πρέπει να συνοδεύεται μόνο με κρέας, λαχανικά κτλ.