Ο Τουρκικός Τύπος σήμερα

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

» Χτύπησαν τον Άσαντ στον εγκέφαλο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Taraf. H ίδια εφημερίδα γράφει «η αντιπολίτευση χτύπησε το στρατηγείο των στρατηγών του ΄Ασαντ.Σκοτώθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, Εσωτερικών και ο βοηθός τους»

«Ας γίνει ο,τι θέλει ο λαός» είναι ο τίτλος της Habertürk η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Ερντογάν μετά τη συνάντηση του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι δυο ηγέτες συνομίλησαν επι 2.5 ώρες στο Κρεμλίνο.

«Στα 15 της στη γεννα στα 19 στον τάφο» είναι ο τίτλος της Milliyet. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει την ιστορία ενός κοριτσίου που οι γονείς το πάντρεψαν όταν ήταν 14 ετών, η ίδια έγινε μάνα στα 15 της και στα 19 της δολοφονήθηκε απο τον άνδρα της.

«Αν αυτή δεν είναι συμμορία τότε ποια είναι»; αναφέρει η  Radikal η οποία γράφει πως «δεκάδες άτομα συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους είχαν εκρηκτικά και χειροβομβίδες αλλά ο δικαστής έκρινες πως δεν ήταν συμμορία και θα καταδικάστηκαν μόνο για κατοχή όπλων. Ενώ συλλαμβάνονται δεκάδες άτομα ως μέλη συμμορίας επειδή κρατούν ένα απλό πανό»