«Παραλογισμοί» της Άγκυρας για το RF-4

MAΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Aνω κάτω φαίνεται ότι είναι η Άγκυρα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Radikal που ανέφερε πως το τουρκικό RF-4 δεν καταρρίφθηκε από πύραυλο της Συρίας.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς σε νέες του δηλώσεις φαίνεται ότι μασάει τα λόγια του.
« Μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έχουμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν το αεροσκάφος μας χτυπήθηκε με πύραυλο η αντιεροπορικό πυροβόλο. Αφού όμως εμείς ισχυριζόμαστε πως το αεροσκάφος μας χτυπήθηκε σε απόσταση 13 μιλίων από τις ακτές της Συρίας και το πιστεύουμε, αυτό δεν μπορεί να συμβεί με πυροβόλο.» ισχυρίζεται ο Αριντς. Δηλαδή ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χωρίς να μιλά με ξεκάθαρα στοιχεία δηλώνει πως αφού η Άγκυρα έχει κάποια θεωρία αυτή είναι σωστή και ας μην έχει στοιχεία για να τα αποδείξει!!
Ο Αρίντς συνεχίζει την παράλογη θεωρεία του ως εξής « αφού ξέρουμε το σημείο που χτυπήθηκε το αεροσκάφος μας και ξέρουμε που έπεσε, η πιθανότητα να έχει καταρριφθεί με πύραυλο είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πάντως οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ΜΙΤ έχουν διαφορετική άποψη και αναφέρουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως το αεροσκάφος χτυπήθηκε με πύραυλο της Συρίας.