Σκάνδαλο ταλανίζει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Τριανταπέντε άτομα, ανάμεσα τους και αξιωματικοί του τουρκικού στρατού, συνελήφθησαν στην Τουρκία με την κατηγορία «εκβιασμού και υποκλοπής».
Τούρκοι αστυνομικοί, μετά από αίτημα και του των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησαν επιχείρηση «σκούπα», για να συλλάβουν τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα μέλη της συμμορίας που συνελήφθησαν, είχαν καταγράψει με κρυφές κάμερες σεξουαλικές πράξεις κάποιων αξιωματικών του στρατού. Σε άλλη και περίπτωση είχαν καταφέρει να κρατήσουν το εσώρουχο του αξιωματικού. Η συμμορία εκβίασε και απειλούσε με την αποκάλυψη αυτών των «παρασπονδιών». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο τουρκικός τύπος, οι περισσότερες σεξουαλικές πράξεις και η καταγραφή τους έγινε στο ναύσταθμο «Τούζλα» που βρίσκεται στη θάλασσα του Μαρμαρά. Στην ΄Αγκυρα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ακόμη και για καταγραφή εικόνων «ομοφυλοφιλικών» σχέσεων.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι δυο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ήδη έχουν αυτοκτονήσει τους προηγούμενους μήνες, λόγω αυτών των εκβιασμών.
Οι αστυνομικοί για να μπορέσουν να συλλέξουν στοιχεία για τη δράση της συμμορίας μπήκε ακόμη και στο ναύσταθμο της στη Φώκαια της Δυτικής Τουρκίας.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 45 σπίτια αξιωματικών, στη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη την Άγκυρας και σε άλλες έξι πόλεις της Τουρκίας.