Θεωρίες Συνομωσίας:Ελληνίδα κατάσκοπο αναζητούν οι Τούρκοι!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Διαστάσεις που αγγίζουν και την Ελλάδα παίρνουν οι συλλήψεις δεκάδων αξιωματικών του τουρκικού στρατού που αποκάλυψε την προηγούμενη Τρίτη το Οn Alert.
Σήμερα η τουρκική εφημερίδα Star γράφει ότι έχουν διαρρέυσει πολλές πληροφορίες από τη ναυτική βάση του Άκσαζ και από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Σύμφωνα με την εφημερίδα διέρρευσαν θέσεις φυλακκίων μονάδων αλλά και σενάρια προσμοίωσης ελληνοτουρκικού πολέμου.

Η STAR υποστηρίζει ότι οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν μια Ελληνίδα κατάσκοπο που σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές πήρε αυτές τις πληροφορίες και τις μετέφερε στην Ελλάδα. 

Την προηγούμενη Τρίτη Τούρκοι αστυνομικοί, μετά από αίτημα και του των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησαν επιχείρηση «σκούπα», για να συλλάβουν τους κατηγορούμενους.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα μέλη της συμμορίας που συνελήφθησαν, είχαν καταγράψει με κρυφές κάμερες σεξουαλικές πράξεις κάποιων αξιωματικών του στρατού. Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση είχαν καταφέρει να κρατήσουν, το εσώρουχο του αξιωματικού. Η συμμορία εκβίασε και απειλούσε με την αποκάλυψη αυτών των «παρασπονδιών» των αξιωματικών και τους ζητούσε διάφορα κρυφά στοιχεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο τουρκικός τύπος, οι περισσότερες σεξουαλικές πράξεις και η καταγραφή τους έγινε στο ναύσταθμο «Τούζλα», που βρίσκεται στη θάλασσα του Μαρμαρά.