Την Ολυμπιάδα του 2020 για την Κωνσταντινούπολη θα διεκδικήσει η Τουρκία

Onalert Newsroom
Την Ολυμπιάδα του 2020 για την Κωνσταντινούπολη θα  διεκδικήσει η Τουρκία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Την Ολυμπιάδα του 2020 θα διεκδικήσει η Τουρκία δείχνοντας βέβαια ως υποψήφια πόλη την Κωνσταντινούπολη. Αυτή την απόφαση έχει λάβει η τουρκική κυβέρνηση σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah.
H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κωνσταντινούπολης θα την ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα η Τουρκία έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την υποψηφιότητα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΕURO 2020 αλλά να εστιάσει την προσοχή στην Ολυμπιάδα.
Στη διεκδίκηση για την ανάληψη της Ολυμπιάδας η Κωνσταντινούπολη θα έχει ως ανταγωνιστές το τη Μαδρίτη, τη Ρώμη, το Τόκιο και τη Ντόχα.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φιντάν για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – «Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα», λένε διπλωματικές πηγές

Την Παρασκευή υπήρχε κλιμάκωση της αντιπαράθεσης της Ελλάδας με την Τουρκία με αφορμή τις NAVTEX για το ερευνητικό πλοίο «Abeille Marengo»