Toυρκικός Τύπος » Ο Εμίρης του Κατάρ επενδύει στις τουρκικές τηλεπικοινωνίες»

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

« Ο Εμίρης του Κατάρ ενδιαφέρεται για την Τürk Telekom» είναι ο τίτλος της Milliyet που αναφέρει πως ο εμίρης του Κατάρ σχεδιάζει να αγοράσει την τουρκική εταιρεία τηλεπικοινωνιών που σήμερα ανήκει στην Λιβανέζικη εταιρεία Oger που μεγαλομέτοχος είναι η οικογένεια Χαρίρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο εμίρης του Κατάρ για το 55% της εταιρεία μπορεί να διαθέσει και 8.5 δισεκατομμύρια δολάρια.   Ο Εμίρης διαθέτει το 25% επίσης του ομίλου Τurkuvaz που κατέχει την εφημερίδα Sabah και το τηλεοπτικό δίκτυο ATV.

 

 “ Παντού έχει χιόνια» είναι ο τίτλος της Türkiye που αναφέρει πως η Κωνσταντινούπολη χθές πέρασε την πιο κρύα ημέρα των τελευταίων 33 ετών και ηδη παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις συγκοινωνίες.

 

« Ίδια συνταγή για την καταπολέμηση της ανεργίας» γράφει η Vatan που ισχυρίζεται πως η Μέρκελ μιμήθηκε τον Ερντογάν για τη συνταγή της καταπολέμησης της ανεργίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Μέρκελ τόνισε πως εάν οι 23 εκατομμύρια εταιρείας της Ευρώπγς προσλάβουν από έναν εργαζόμενο μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα της ανεργίας στην Ε.Ε. Η τουρκική εφημερίδα τονίζει πως παρόμοια φόρμουλα είχε προτείνει ο Ερντογάν το 2010 για την τουρκική οικονομία.

 Ο τουρκικός τύπος στην υπηρεσία του Τούρκου πρωθυπουργού!!!