Τουρκικός Τύπος » O Eρντογάν είναι καλά», «Χορινό κρέας στον τουρκικό στρατό»!

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 «Δεν έχει πρόβλημα υγείας, όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Vatan η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Αμντουλάχ Γκιούλ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. « Είναι καλά. Μίλησα με τον ίδιο, με τους γιατρούς του. Όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Ήταν μια επέμβαση για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.» φέρεται να δηλώνει ο Γκιουλ στην τουρκική εφημερίδα.

 

 « Κρέας από χοίρους και άλογα στους φαντάρους» είναι ο τίτλος της  εφημερίδας Ζaman η οποία αποκαλύπτει πως στα αναλυτικά τεστ εργαστηρίων  που έγιναν σε δείγματα χάμπρουργκερ και άλλων ειδών στην κουζίνα του Δ’΄Σώματος Στρατού στην Ανδριανούπολη    , αποκαλύφθηκε πως πολλά από τα κρέατα ήταν χοιρινά. ( σ.σ. οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό κρέας) Κάποια άλλα ήταν κρέατα αλόγων!

 

Oι πεινασμένοι του PKK έτρεξαν για προστασία στο στρατό» είναι ο τίτλος της Habertürk. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως σε επιχείρηση του τουρκικού στρατού εναντίον των Κούρδων ανταρτών στην περιοχή Σίρνακ , 6 αντάρτες παραδόθηκαν στους στρατιώτες  λέγοντας « πεινάμε , μείναμε από τρόφιμα θα έρθουν κι άλλοι».