Χτύπημα κάτω από τη μέση για Μπουγιουκανίτ με τη σεξουαλική ζωή της κόρης του!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

« Αλλαγές στην Αγία Σοφία λόγω του Άφλεκ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Habertürk. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η αμερικανός σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ ο οποίος πραγματοποιεί γυρίσματα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη για την ταινία του “Argo” ζήτησε την αλλαγή του φωτισμού στο χώρο καθώς οι 2000 άσπρες λάμπες LED δεν έδιναν «έναν τόνο μυστικισμού». Όλες οι λάμπες αλλάχθηκαν με τα έξοδα της παραγωγής της ταινίας, Οι τουρκικές αρχές δέχθηκαν την αλλαγή και όπως τονίζει ο διευθυντής του μουσείου της Αγίας Σοφίας « δεν μα είχε αρέσει κι εμάς ο φωτισμός».

 

« Κρυπτογραφημένο μήνυμα που εξοργίζει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Milliyet που αναφέρει πως στα Wikilieks δημοσιεύθηκα κρυποτγραφημένο μήνυμα το οποίο είχε σταλεί από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα στην Ουάσιγκτον Σύμφωνα με το μήνυμα οι αρχές ασφαλείας της Τουρκίας το 2008, είχαν κάνει μια ενημερωτική σύσκεψη στις αρχές τις πρεσβείας για τη δράση της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν. Στη σύσκεψη αυτή αποκαλύφθηκε πως η Εργκενεκόν είχε συλλέξει εικόνες από τη σεξουαλική δράση της κόρης, του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Μπουγιούκανιτ. Στις εικόνες αυτές η κόρη του τούρκου αρχηγού εμφανίζονταν σε ένα σπίτι στο Εσκίσεχιρ σε άσεμνες φάσεις. Οι τουρκικές αρχές διέψευσαν όσα αναφέρει το Wikileaks.

 

Kατεδάφιση κατά λάθος» είναι ο τίτλος της Radikal που αναφέρει πως οι δημοτικές αρχές στη Mαλάτια κατεδάφισαν ένα κτίριο που χτίζονταν δίπλα σε παλιό αρμένικο νεκροταφείο που προορίζονταν να είναι χώρος μνήμης. Το κτίριο αυτό είχε λάβει τις απαραίτητες άδειες. Ο δήμαρχος της πόλης υποστηρίζει πως οι μπουλντόζες κατεδάφιζαν κάποια άλλα αυθαίρετα και κατεδάφισαν «κατά λάθος» κι αυτό το κτίριο.