Ακάρ: Η Ελλάδα έχει σκάνδαλα με υποκλοπές και αυξάνει τις εντάσεις με την Τουρκία για να τα «καλύψει»

Μπορεί να άλλαξε ο χρόνος, όμως ο Χουλουσί Ακάρ παραμένει ίδιος και συνεχίζει τις προκλητικές και προσβλητικές επιθέσεις κατά της χώρας μας, κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελλάδας, μιλώντας για «σκάνδαλα» που αποτελούν επίκαιρα θέματα στο δημόσιο διάλογο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι ξεκάθαρη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις τρίτης χώρας.

Ο Χουλουσί Ακάρ είπε κατά την διάρκεια επίσκεψης  στη μελλοντική ναυαρχίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu, ότι η Ελλάδα «πνίγεται» στα σκάνδαλα και για να τα καλύψει, τα βάζει με την Τουρκία. Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας έκανε έμμεση αναφορά στα δημοσιεύματα παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου (σ.σ. μιλώντας για υποκλοπές) αλλά και στην υπόθεση Καϊλή, κάνοντας αναφορά σε διαφθορά.

Ο ίδιος, σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας στο Twitter, δήλωσε ότι: «Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το σκάνδαλο των υποκλοπών, [το σκάνδαλο] στο μεταναστευτικό, στη διαφθορά [πολιτικών προσώπων]. Έχουν αποτύχει σε θέματα της ανατολικής Μεσογείου, που τις έχει παρατηρήσει και προσέξει ο ελληνικός λαός. Προκειμένου να καλύψουν όλα τα παραπάνω, αυξάνουν τις εντάσεις με εμάς».