Από πότε “εγκρίνει” ο τούρκος πρόξενος αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης

Τι προκύπτει από ανακοίνωση του Λιμενικού.

Από πότε “εγκρίνει” ο τούρκος πρόξενος αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από πότε χρειαζόμαστε “πράσινο φως” για να τηρήσουμε αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τον τούρκο πρόξενο; Η απορία προέκυψε από την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την  επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στον Αρχηγό Λ.Σ.

Μεταξύ άλλων ο  Αντιναύαρχος ΛΣ Δημήτριος Μπαντιάς συζήτησε με το Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας Ismail Sefa YÜCEER “το πρόβλημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τις συνδέσεις μεταξύ ελληνικών και τουρκικών λιμένων με Επιβατηγά – Τουριστικά πλοία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύο πλευρές των πλοιοκτητών έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, συμφωνήθηκε στην παρούσα φάση και μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης”. 

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης λέει όχι στα τουρκικά πλοία . Και αφού το λέει η ελληνική Δικαιοσύνη ο τούρκος πρόξενος περισσεύει κύριε Αρχηγέ.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. 

Γεραπετρίτης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Έχουμε μια δομημένη σχέση που αποδίδει απτά αποτελέσματα»

Την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων επαναλαμβάνει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.