Ερντογάν: «Λύγισε» ο «Σουλτάνος» από το κλάμα της 4χρονης Ίρμακ – ΒΙΝΤΕΟ

«Λύγισε» ο «Σουλτάνος» από το κλάμα της 4χρονης Irmak Ayse Istek. Έτσι το βίντεο με το γοερό κλάμα της λιλιπούτειας θαυμάστριας του, έφτασε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξέδωσε «φιρμάνι» με το οποίο προσκάλεσε στην επίσημη κατοικία του, έναν από τους πιο ασυνήθιστους αξιωματούχους που έχουν περάσει ποτέ την πύλη της. 

Η Irmak Ayse Istek κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων και την πρόσκληση του προέδρου μετά από ένα βίντεο που την έδειξε να κλαίει επειδή δεν μπόρεσε να μιλήσει με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το βίντεο έχει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Στις 14 Ιανουαρίου, ο Ερντογάν παρακολούθησε την επαρχιακή συνάντηση του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ) στην πατρίδα της Istek, την κεντρική επαρχία του Yazgat της Ανατολίας, αλλά η επιθυμία της να μιλήσει μαζί του έμεινε ανεκπλήρωτη.

Κατά την επίσκεψή της, η Ιρμάκ πήρε το δώρο ένα ποδήλατο, το οποίο μάλιστα σαν να βρισκόταν στο σπίτι της έκανε και την ποδηλατάδα της μέσα στο προεδρικό μέγαρο. Ο συνήθως σκληρός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα, ενθάρρυνε την μικρή θαυμάστριά του. Σε αντάλλαγμα, το μικρό κορίτσι έδωσε στον Τούρκο Πρόεδρο πρόεδρο μια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ποδοσφαίρου Yozgatsport που φέρει το όνομά του.

Το μικρό κορίτσι συνοδεύτηκε από τη μητέρα της Tugba και τον πατέρα Ziya. Την Τετάρτη, αφού είδε το βίντεό της, ο Ερντογάν κάλεσε το μικρό κορίτσι να την καλέσει να έρθει να τον δει στην πρωτεύουσα. 

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του ασυνήθιστου «αξιωματούχου»


Δείτε το viral βίντεο με το κλάμα της Ιρμάκ