Κίνδυνος θάνατος για τα ελληνικά άρματα μάχης! Η Τουρκία εξόπλισε UAV με αντιαρματικά!ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξοπλισμό με αντιαρματικά βλήματα σε μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) ,προχώρησε η Τουρκία.

Κίνδυνος θάνατος για τα ελληνικά άρματα μάχης! Η Τουρκία εξόπλισε UAV με αντιαρματικά!ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε εξοπλισμό με αντιαρματικά βλήματα σε μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) ,προχώρησε η Τουρκία. Πρόκειται για εξέλιξη εξαιρετικά σοβαρή σ΄ ότι έχει να κάνει με το αρματικό δυναμικό της Ελλάδας. Το αντιαρματικό βλήμα αναπτύχθηκε από την τουρκική εταιρεία Roketsan, εντάσσοντας την Τουρκία στην πεντάδα των χωρών που έχουν παγοσμίως προχωρήσει στον εξοπλισμό UAV.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και μόλις τη περασμένη Πέμπτη όπως θα δείτε στο βίντεο παρουσιάστηκε .

Συμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι Τούρκοι το ΤΒ2 Μπαϊρακτάρ μπορούν να πλήξουν άρμα μάχης από απόσταση 8 χιλιομέτρων!

Η Τουρκία ζητούσε επίμονα από τις ΗΠΑ οπλισμένα UAV,αλλά η Ουάσινγκτον δεν δέχτηκε να της τα πουλήσει. Η Άγκυρα προχώρησε λοιπόν στην “εγχώρια” λύση κι απ΄ ότι φαίνεται πέτυχε. Στην Αθήνα έχει πάρει κάποιος χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει; Δυστυχώς δεν το νομίζουμε.
                                                                       
Το βέβαιο είναι ότι μ΄ αυτή την ανάπυξη τεχνολογίας η Τουρκία απειλεί ευθέως και με ελάχιστο ρίσκο όλα τα άρματα μάχης του ελληνικού στρατού. Τα πιο σύγχρονα εκ των οποίων θυμίζουμε δεν έχουν ακόμη …βλήματα!

Δείτε το βίντεο 



Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.