Ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής που έλαβε τις σκληρές οικονομικές αποφάσεις και μέτρα,  θεωρείται από τους καλύτερους οικονομολόγους στη «Μεγαλόνησο» όμως πρόσφατα είχε μια σοβαρή περιπέτεια με τους τουρκοκύπριους
Το 2011 είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα με την κατηγορία συμμετοχής σε γκέϊ πάρτι και το όνομα του είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο για σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο αγόρι. Ο ίδιος με ανακοίνωση του είχε διαψεύσει όλες τις κατηγορίες και μιλούσε για σκευωρία εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν μεταδώσει τότε τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Μιχάλης Σαρρής είχε συλληφθεί την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούσαν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι στην Κατεχόμενη Λευκωσία.

Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει και τον είχαν οδηγήσει στον εισαγγελέα. Κατηγορούνταν για » σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης» σύμφωνα με τους κανονισμούς του ψευδοκράτους.
Ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος αφού είχε καταθέσει εγγύηση 46.000 Ευρώ. Οι δικηγόροι του όπως και ο ίδιος είχαν υποστηρίξει όλα ήταν μια σκευωρία που είχαν στήσει οι τουρκοκύπριοι εναντίον του.
Ο δικηγόρος του Σαρρή είχε απορρίψει τις κατηγορίες συνουσίας με τον ανήλικο Μεχμέτ Καχραμάν, και είχε τονίσει πως 14χρονος «έκανε μασάζ στον Υπουργό έναντι αμοιβής των 20 Ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκοκύπριοι συνέλαβαν σε γκέι πάρτι πρώην υπουργό της Κύπρου.