O Λαβρόβ έπαθε κάταγμα στην Κωνσταντινούπολη

Κάταγμα στο χέρι έπαθε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών λίγα λεπτά μετά τη συνάντηηση του Πούτιν με τον Ερντογάν.

O Λαβρόβ έπαθε κάταγμα στην Κωνσταντινούπολη

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Άτυχος αποδείχθηκε ο Σεργκέϊ Λαβρόβ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας αμέσως μετά τη συνάντηση του Πούτιν με τον Ερντογάν πήγε στο νοσοκομείο Τακσίμ στο κέντρο της Πόλης καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος είχε πέσει κάτω στο σημείο όπου είχε γίνει η συνάντηση.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο Λαβρόβ έχει κάταγμα στο χέρι και μετά από τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε στη συνέντευξη τύπου του Ερντογάν και ου Πούτιν και μετά από λίγες ώρες αναχώρησε για τη Μόσχα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. 

Γεραπετρίτης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Έχουμε μια δομημένη σχέση που αποδίδει απτά αποτελέσματα»

Την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων επαναλαμβάνει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.