ΜΟΕ: Συνάντηση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας στην Αλβανία

Την συνάντηση στο πλαίσιο των ΜΟΕ γνωστοποίησε ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, Αντιπτέραρχος Ζεκί Ακτούρκ.

ΜΟΕ: Συνάντηση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας στην Αλβανία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διμερή συνάντηση στην Αλβανία θα έχουν σήμερα, Πέμπτη 6/6/2024, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Την διμερή συνάντηση γνωστοποίησε ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, Αντιπτέραρχος Ζεκί Ακτούρκ.

Συγκεκριμένα ο Ακτούρκ, κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο των ΜΟΕ:

– Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των δύο χωρών θα έχουν σήμερα διμερή συνάντηση στη 17η Σύνοδο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων Βαλκανικών Χωρών στην Αλβανία,

– Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί το Ελληνικό Κολλέγιο Εθνικής Άμυνας μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.