Νέα επίθεση Μπαχτσελί: «Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε»

«Χτύπησε» για μια ακόμα φορά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων στην Τουρκία, βάζοντας στο «στόχαστρο» τον τέως Πρωθυπουργό, με αφορμή το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών την περασμένη Κυριακή και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μπαχτσελί στη νέα του επίθεση εκφράστηκε ξανά με ασέβεια και με αγένεια κατά του Αλέξη Τσίπρα, ειρωνευόμενος την ήττα του στις εθνικές εκλογές, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του εθνικιστικού του κόμματος.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κοστίδης, ο Μπαχτσελί δήλωσε ότι » η κουτσή πάπια ο Τσίπρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απειλούσε τη χώρα μας στις εκλογές πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε και πήρε τα πράγματα του κι έφυγε»!

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος των Εθνικιστών είχε αποκαλέσει «κουτσή πάπια» τον Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγε ημέρες, επιτέθηκε στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του τέως Έλληνα Πρωθυπουργού για τις γεωτρήσεις στο Καστελόριζο και την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί είχε πει τότε πως: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρα είπε πως θα μας εμποδίσουν.

H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Με πληροφορίες από: Eleftheros Typos