«Χοντραίνουν» οι Τούρκοι το παραμύθι για το Λαύριο

Με νέα παραμύθια  πέρασε στην τουρκική εφημερίδα Zamanη σκυτάλη για την προώθηση της προβοκάτσιας κατά της Ελλάδας περί δήθεν εκπαίδευσης στην Ελλάδα και φυγάδευσης στην Τουρκία βομβιστών κουρδικών οργανώσεων.

H εφημερίδα γράφει στην χθεσινή της έκδοση ότι το μέλος της οργάνωσης DHKP-C , Σεμσεττίν Καλκαν, 61 ετών,  όταν προσβλήθηκε  από καρκίνο – ΣΣ όπως λένε και για άλλους/ες- ορίστηκε από την οργάνωση να γίνει »ζωντανή βόμβα».  Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο  Σεμσεττίν Καλκαν ο οποίος είχε ….εκπαιδευτεί στα …στρατόπεδα της οργάνωσης στην Ελλάδα , συνελήφθη   πριν από  επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Πόλη.  

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται επίσης πως από τα …στρατόπεδα Λαυρίου, Κινέτας και Δήλεσι της  οργάνωσης στην Ελλάδα πέρασαν στην Τουρκία τους τελευταίους  6 μήνες 16 μέλη της οργάνωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα  δύο – δύο.  Υποστηρίζεται ακόμα πως φυγάδες του ΡΚΚ επωφελούμενοι από την ανεπάρκεια της ασφάλειας συνόρων και ακτών της Τουρκίας φυγαδεύουν με πολυτελή σκάφη στελέχη της οργάνωσης DHKP-C στην Ελλάδα.Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στο σχετικό προπαγανδιστικό μπαράζ »διαρροών » από αρχές ασφαλείας της Τουρκίας με προφανή στόχο την Ελλάδα η οποία πάντως τα έχει διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο – άλλωστε ποτέ οι τουρκικοί κύκλοι που τα διοχέτευαν  ποτέ δεν παρουσίασαν ίχνος στοιχείου!

Αναλυτικό ρεπορτάζ του OnAert για τις φαντασίες των τουρκικών κύκλων,περί τριών στρατοπέδων, ψησταριών με γύρο για κάλυψη, εξοχικών με κορομηλιές και θαμένα όλα στον …ίσκιο τους και …υπαιθριες βρύσες και η απάντηση του ΥΠΕΞ, ΕΔΩ.