Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Πολ. Ναυτικού,αποδεικνύοντας ότι η ανοησία είναι ανίκητη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει το εμπορικό σήμα τουρκικής εταιρείας η οποία ναυπηγεί και πουλά σκάφη αναψυχής.

Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Πολ. Ναυτικού,αποδεικνύοντας ότι η ανοησία είναι ανίκητη

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει το εμπορικό σήμα τουρκικής εταιρείας η οποία ναυπηγεί και πουλά σκάφη αναψυχής. Ποιο είναι το ιδιαίτερο του σήματος; Ότι είναι ο θυρεός του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού!

Ο γνωστός θυρεός στον οποίο αναγράφεται το “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”, έχει αντιγραφεί ακριβώς από τη τουρκική εταιρεία η οποία έχει επιλέξει ως όνομα το… Ποσειδών!

Η βλακεία έχουμε ξαναγράψει είναι ανίκητη και δεν έχει σύνορα. Είτε υπήρχε δόλος , είτε πρόκειται απλά για καθαρή τούρκικη ανοησία, καλό θα ήταν κάποιοι από την Αθήνα ,να εξηγήσουν στους κυρίους της τουρκικής εταιρείας ότι θα πρέπει να αλλάξουν το εμπορικό τους σήμα. Κι αν τόσο πολύ “ζηλεύουν” το Ποσειδώνα και το “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”, ας βρουν κάτι ανάλογο που να παραπέμπει σ΄ αυτά. Αν κι έτσι όπως πάμε δεν θα αργήσουμε ν ΄ ακούσουμε ότι και ο Ποσειδώνας…ήταν Τούρκος!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φρεγάτα «ΦΟΡΜΙΩΝ»
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

«ΦΟΡΜΙΩΝ»: «Έγραψε» με φόρα 29 μίλια και με την κεκτημένη ταχύτητα από «ΚΙΜΩΝ» και  «ΝΕΑΡΧΟ» πέρασε με άριστα το πρώτο Sea Trial

Η «ΦΟΡΜΙΩΝ» δείχνει από την πρώτη της έξοδο ότι μπαίνει στην τελική ευθεία με δυναμική ανάλογη των προσδοκιών που έχει το Πολεμικό Ναυτικό από τις νέες FDI