Προκλητικός Ερντογάν: Θα πω στον Μητσοτάκη κατάμουτρα, πού το πάτε με του εξοπλισμούς ;

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε επίσης ότι του τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον συγχαρεί και ειπώθηκε ότι υπάρχει μια πρόθεση για συνάντηση.

Onalert Newsroom
Ερντογάν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις παλιές «κακές του συνήθειες» αναφορικά με την Ελλάδα, επανέρχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς μιλώντας σε δημοσιογράφους και επιστρέφοντας από το Αζερμπαϊτζάν που ήταν το δεύτερο ταξίδι του μετά την επανεκλογή του, ο Πρόεδρος της Τουρκίας ρωτήθηκε αν θα υπάρξει προσέγγιση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Θα του πω κατάμουτρα: που το πάτε με τους εξοπλισμούς; Θα πούμε στον κύριο Πρωθυπουργό: που το πάτε με τους εξοπλισμούς; Η Αμερική σου δίνει συνέχεια όπλα. Στα δίνει δωρεάν ή τα αγοράζεις; Εμείς, θέλουμε να μειώσουμε τους εχθρούς και όχι να τους αυξήσουμε. Αυτή είναι η Τουρκία και αυτός ο Ερντογάν».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε επίσης ότι του τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον συγχαρεί και ειπώθηκε ότι υπάρχει μια πρόθεση για συνάντηση.

Με πληροφορίες από: Newsit / Φωτογραφία Reuters

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ