Τουρκική φρεγάτα στη Σκύρο!

Νέα πρόκληση.

Onalert Newsroom
Τουρκική φρεγάτα στη Σκύρο!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Τουρκική φρεγάτα προερχόμενη απο τα Στενα μπηκε στο Αιγαίο και με ένα πλου πρόκληση έφθασε μέχρι τη Σκύρο.

Η φρεγάτα Ορουκ Ρέις εισήλθε τη νυχτα στα ελληνικα χωρικα υδατα μεταξυ Εύβοιας και Σκυρου. Παρεμεινε σε χψρικα υδατα περιοπου μιση ώρα πριν αποχωρήσει με κατευθυνση το νοτιοανατολικο Αιγαίο.

Οι τουρκικές προκλήσεις πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα και έρχονται να προστεθούν στις εξίσου προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν σύμφωνα με τις οποίες Κύπρος δεν υπάρχει!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φιντάν για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – «Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα», λένε διπλωματικές πηγές

Την Παρασκευή υπήρχε κλιμάκωση της αντιπαράθεσης της Ελλάδας με την Τουρκία με αφορμή τις NAVTEX για το ερευνητικό πλοίο «Abeille Marengo»