Τούρκος καπετάνιος έκοψε το ηλεκτρικό στην Τέλενδο!

Ζημιά στις υποθαλάσσιες γραμμές ηλεκτροδότησης που τροφοδοτούν το νησί Τέλενδος- μόλις 900 μ.από την Κάλυμνο- προκάλεσε το τουρκικό σκάφος ''Σεργκέν Μπέι''

Τούρκος καπετάνιος έκοψε το ηλεκτρικό στην Τέλενδο!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ζημιά στις υποθαλάσσιες γραμμές ηλεκτροδότησης που τροφοδοτούν το νησί Τέλενδος- μόλις 900 μ.από την Κάλυμνο- προκάλεσε το τουρκικό σκάφος ”Σεργκέν Μπέι”, το οποίο έκανε βόλτα τουρίστες στο Αιγαίο.

Σε δημοσίευμα Haberturk τονίζεται ότι το σκάφος ”Σεργκέν Μπέι” κρατείται εδώ και 13 μέρες στην Κάλυμνο.
Ο κυβερνήτης του σκάφους κ.Σαλίχ Καραγιγίτ δήλωσε ότι αντιμετώπισε τη ζημία των 31.000 ευρώ και περιμένει με ανυπομονησία πότε θα επιστρέψει στο σπίτι του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι περνούν άσκοπα οι μέρες του εκεί και έχει υποστεί ζημία 50.000 – 60.000 ευρώ. Ακόμα υποστήριξε- πάντα κατά την τουρκική εφημερίδα- ότι το Λιμενικό του επέβαλλε χρηματική ποινή 300 λιρών ότι κατέβαλε αμέσως το ποσό αυτό, αλλά περιμένει ακόμα εκεί.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.