Χρυσαυγίτης παντρεύτηκε τουρκάλα και διαγράφηκε από την οργάνωση

Μέλος της Χρυσής Αυγής ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε Τουρκάλα – και μετά τον διέγραψαν.

Τον γύρο της Τουρκίας κάνει – μέσω δημοσιευμάτων του Τουρκικού τύπου προσωπική – και πολιτικοκοινωνική !-  ιστορία ενός κατοίκου του Καστελορίζου! Αιτία ότι ήταν – κατά τις τουρκικές εφημερίδες – μέλος της Χρυσής Αυγής, ο έρωτάς του και ο γάμος του με Τουρκάλα από την απέναντι πόλη Κας και η εν συνεχεία διαγραφή του!
 
Ιδού η αφήγηση της Vatan – που έχει το θέμα στην πρώτη σελίδα και με  τίτλο «Αφορισμός της Χρυσής Αυγής στην τουρκίδα νύφη»:’Οταν λοιπόν ο Τσίκο από το Καστελόριζο  που ανήκει στην Χρυσή Αυγή  ερωτεύτηκε μέσω  Facebook την Χουριγκιούλ από το Κάς και ο έρωτας αυτός κατέληξε σε γάμο .Στην αρχή τα μέλη της Χρυσής Αυγής έφθασαν στο σημείο να μην του μιλούν αλλά στην συνέχεια η Χρυσή Αυγή, που θεωρεί τους τούρκους φονιάδες, αφόρισε αμέσως τον Τσίκο και τον απέπεμψε από το κόμμα!.
Ο Τσίκο που είχε περάσει πέρυσι τον Αύγουστο πάρεση (προσώπου)  τον περιέθαλψαν τούρκοι γιατροί στο Κάς όπου ζει η σύζυγός του.
 Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Star με τον τίτλο « Ο Έλληνας ρατσιστής που παντρεύτηκε με τουρκίδα αποπέμφθηκε από την Χρυσή Αυγή».Η Sabah γράφει για το θέμα με τον τίτλο « Μπορεί να αλλάξω την θρησκεία μου αλλά τον έρωτα μου όχι».Η Haberturk γράφει για το θέμα με τον τίτλο « Παντρεύτηκε με τουρκίδα και αποπέμφθηκε από το κόμμα» .Για το ίδιο θέμα γράφει και η Milliyet  με τον τίτλο « Ο γάμος με τουρκίδα οδήγησε σε αποπομπή από το κόμμα»