Μας…δουλεύουν και οι Τούρκοι με τις γραφικότητες της Χρυσής Αυγής

Ρεντίκολο και στην Τουρκία μας έκαναν – για άλλη μια φορά – τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής, αναφορά στα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο».

Η Milliyet  μας παρομοιάζει σαν τους ακραίους ισλαμιστές που τα έκαναν γης Μαδιάμ σε πολλές χώρες για την ταινία με τον Προφήτη τους! Με τον τίτλο « Και μία κρίση Προφήτη ξέσπασε στην Ελλάδα» γράφει ότι πριν ακόμα λήξει ο θόρυβος σχετικά με την ταινία για τον Προφήτη Μωάμεθ, προκάλεσε έντονες συζητήσεις θεατρική παράσταση για την οποία ελέχθη ότι μείωνε τον Ιησού Χριστό. Η εν λόγω θεατρική παράσταση έφερε αντιμέτωπους τους ακροδεξιούς και την Αστυνομία. Η παράσταση ακυρώθηκε λόγω των γεγονότων που ξέσπασαν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους οπαδούς της και ανέβηκε την επομένη, γράφει.  

Πάντως το άρθρο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου,που αναδημοσίευσε το Onalert πραγματικά έκανε τεράστια αίσθηση. Ίσως να πρέπει να το διαβάσουν και οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι για να καταλάβουν ότι στην Ελλάδα κυριαρχεί -ακόμη- η λογική κι όχι οι γραφικοί.