ΑΝΕΑΕΔ-ΣΥΣΜΕΔ:με τον τρόπο τους συμμετέχουν στη σημερινή διαδήλωση.

Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, συμμετέχουν και στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία. Για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους αιτήματα. Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΕΑΕΔ τονίζει ότι οι απόστρατοι «δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην προκλητική κυβερνητική πολιτική, που πέραν των άλλων, με τις στείρες πόρων αναλογιστικές μελέτες, προωθεί τη νομιμοποίηση του εγκλήματος της διάλυσης των Μετοχικών Ταμείων και την πλήρη υφαρπαγή – εκποίηση της περιουσίας τους».
Η προ-συγκέντρωση θα είναι στις 10.30 στο άγαλμα του Βασ. Κωνσταντίνου όπισθεν Πλατείας Αιγύπτου επί του Πεδίου του Άρεως.

Από την άλλη οι εν ενεργεία αρκέστηκαν σε μία πολύ θερμή ανακοίνωση συμπαράστασης προς όλους τους εργαζόμενους που σήμερα απεργούν και διαδηλώνουν:
«Συστρατευόμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί, ως εργαζόμενοι με εγγενείς
ιδιαιτερότητες και αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας μαζί με όλουςεσάς τους λοιπούς εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τάσσονταισυμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στο δίκαιο αγώνα σας.
Στη συνεχιζόμενη ανηλεή επίθεση που δέχονται εν γένει όλοι οι εργαζόμενοι τηςΕλληνικής κοινωνίας, στα εισοδήματά τους, στα μετά από χρόνια αγώνων κεκτημέναδικαιώματά τους, στις περιουσίες τους, στα όνειρά τους, στις φιλοδοξίες τους και στιςελπίδες τους, μόνο η συμπόρευση μπορεί να θέσει φραγμούς στην εφαρμογήαλλότριων σχεδίων και βλέψεων που δεν αρμόζουν στο ελεύθερο Ελληνικό πνεύμακαι την ιδιοσυγκρασία του λαού μας.
Συνεχίστε τον αγώνα σας.Διασφαλίστε τα δικαιώματά σας.
Σας ευχαριστούμε, ολόψυχα».