Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.Η «πλάκα» τέλος.Κάποιος να τους σταματήσει ΤΩΡΑ

Δεν άντεξαν ούτε ένα μήνα! Ο εκπρόσωπος Τύπου παρακαλώ της Χρυσής Αυγής ο οποίος επικαλείται συνεχώς…τη Δημοκρατία και απαιτεί να του δίνουν το λόγο οι δημοσιογράφοι που υποτίθεται δεν τον καλούν στα πάνελ,ο νεαρός Ηλίας Κασιδιάρης ,έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της οργάνωσης που κατόρθωσε να “τρυπώσει” στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε μία επίδειξη απίστευτης ανανδρίας και φασισμού, χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση τη υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη ,αφού πρώτα έριξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της υποψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου!

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.Μην παριστάνουμε τους έκπληκτους.Μόλις χθες ο κ.Κασιδιάρης είχε δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενος πάλι για υπόθεση που έχει να κάνει με συνέργια σε βιαιοπραγία.Το Δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 11 Ιουνίου.

Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Η “πλάκα” με τη ψήφο πρέπει να τελειώσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Υπάρχουν πάνω από 30 κόμματα που διεκδικούν τη ψήφο μας.Συνεπώς υπάρχουν και απεριόριστες επιλογές για να διαμαρτυρηθεί κάποιος.Δεν είναι ανάγκη να δώσει ψήφο σε ανθρώπους με αυτές τις αντιλήψεις.

Επιπλέον η Ελληνική Πολιτεία θα πρέπει επιτέλους να προστατεύσει αυτό που μας έχει μείνει.Όσο μας έχει μείνει.Τη Δημοκρατία.Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να τη χρησιμοποιεί για να εισέρχεται στα θεμέλιά της και να τα διαβρώνει. Ως εδώ. Κι όποιος μιλήσει για…λογοκρισία καλό θα είναι να να διαβάσει -επιτέλους- ΙΣΤΟΡΙΑ. Ο Χίτλερ μπήκε στη Γερμανική Βουλή με 12 βουλευτές.Και αιματοκύλισε το πλανήτη.Εδώ οι θαυμαστές του,προς το παρόν χαστουκίζουν γυναίκες. ΩΣ ΕΔΩ.