Είδηση: Ο Πάγκαλος θα μιλήσει σε εκδήλωση αξιωματικών!!!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος ,δέχτηκε να μιλήσει σε εκδήλωση των Μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας τη Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα! Η ομιλία θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο και η αίθουσα θα είναι όπως καταλαβαίνετε κατάμεστη. Ακόμη κι όσοι δεν σκέφτονταν να πάνε,μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο κ.Πάγκαλος δέχτηκε τη πρόσκληση του Συλλόγου των αξιωματικών μηχανικών της ΠΑ, αποφάσισαν να πάνε για να ακούσουν τον απρόβλεπτο αντιπρόεδρο.
Ποιο είναι το μυστικό; Υποθέτουμε ότι ο αντιπρόεδρος δέχτηκε να πάει στην εκδήλωση μόνο και μόνο επειδή ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος αρνήθηκε. Οι μηχανικοί κάνουν την εκδήλωση για να διαμαρτυρηθούν κατά κάποιο τρόπο για την αρνητική στάση της ηγεσίας του Πενταγώνου να αλλάξει το καθεστώς στην ιεραρχία μεταξύ ιπτάμενων και μηχανικών ,όπου πάντα οι ιπτάμενοι είναι κερδισμένοι.
Όποια κι αν είναι η αιτία της απόφασης του Θ.Πάγκαλου να παραστεί και να μιλήσει στην εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει για όσα υποστήριξε περί «μη παραγωγικών».