Ειδικό Μισθολόγιο,μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.Παρέμβαση ΣΥΣΜΕΔ

Να του επιτραπεί να παρουσιαστεί με αντιπροσωπεία του στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής,ζητά ο ΣΥΣΜΕΔ,για να ακουστεί και η άποψη των στρατιωτικών για το Ειδικό Μισθολόγιο που αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Ο λόγος που θέλουν να εκφράσουν τις απόψεις τους,είναι ότι …τους έχουν ζώσει τα φίδια από τις πληροφορίες που θέλουν το Ειδικό Μισθολόγιο να προβλέπει μειώσεις που φθάνουν ακόμη και στα 400 ευρώ μηνιαίως.

Σε έγγραφό του ΣΥΣΜΕΔ προς τη πρόεδρο της επιτροπής Βάσω Παπνδρέου,αναφέρει:

“Το τελευταίο διάστημα φήμες αναφέρουν ότι συσταθείσα επιτροπή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένεται να καταθέσει προς τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011 τις προτάσεις της αναφορικά με το κυοφορούμενο ειδικό μισθολόγιο, στο οποίο εντάσσονται και οι στρατιωτικοί.
Κατόπιν του ανωτέρω, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα να προσκληθεί και να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας, σε οποιαδήποτε συζήτηση και οποτεδήποτε τούτη λάβει χώρα, στη διαρκή επιτροπή στην οποία είστε Πρόεδρος, κατά τη συζήτηση του τυχόν κατατεθέντος σχεδίου νόμου για το ειδικό ως άνω μισθολόγιο, προκειμένου εκφράσουμε την άποψή μας – γνώμη μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έρχεται νέο σοκ!Μειώσεις μέχρι και 500 ευρώ στους στρατιωτικούς

Η Δομή των ΕΔ και η παραφιλολογία περί «Εθνικού Συμφέροντος».Νίκος Τόσκας