Εν ενεργεία και απόστρατοι…τα λένε και οργανώνονται.

Εν ενεργεία και απόστρατοι …οργανώνονται. Συνάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (ΑΚιΣ – αποστράτων στελεχών του Στρατού Ξηράς), στα γραφεία της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.), με εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης & Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ).

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων που απασχολούν τόσο τα εν ενεργεία όσο και τα εν αποστρατεία μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Και τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι, ανεξάρτητα από το διαφορετικό ρόλο που διαδραματίζει η κάθε πλευρά, υπάρχουν θέματα και προβλήματα που απασχολούν και πρόκειται να απασχολήσουν το εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικό προσωπικό, που χρειάζονται αλληλοενημέρωση, συντονισμό και συστράτευση, αναδεικνύοντας τους έντονους δεσμούς που διαχρονικά αναπτύσσονται μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ελλήνων στρατιωτικών.
Τέλος, θεωρήθηκε αναγκαίο να συνεχιστούν οι επαφές αυτές ώστε να υπάρχει αλληλοενημέρωση και εφόσον κρίνεται αναγκαίο κατά περίπτωση, ακόμα και κοινή δράση.