«Έπηξε» στην αστυνομία όλη η Βουλιαγμένης.Γιατί;

Γεμάτη αστυνομία όλη η Βουλιαγμένης! Ποια είναι η αιτία; Την απορία μας έλυσε μια ανακίνωση του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων ,το οποίο έχει και χιούμορ:
“Μια μέρα μετά το 48ωρο όργιο της βάρβαρης καταστολής και του χημικού πολέμου, των χακί Ματατζήδων ΕΣ-ΕΣ, με το οποίο ο υπουργός ΠΡΟΠΟ θέλησε να εξοντώσει το κίνημα των Αγανακτισμένων και να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού μας, πραγματοποιείται μια μοναδική Φάρσα: Στην Αθήνα που όποιος περπατά τους δρόμους της βλέπει αίματα διαδηλωτών και μπουκώνει από τα δακρυγόνα, πραγματοποιούνται Τριήμερες εργασίες  της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παραθέτει γεύμα στα μέλη της Διεθνούς που φτάνουν σήμερα στην Αθήνα για τις εργασίες του Συμβουλίου, που αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της οργάνωσης.
Δηλαδή, θα μαζευτούν στην Αθήνα, θα φάνε και θα πιούνε στα καλύτερα ξενοδοχεία, που φυσικά θα πληρώσουμε εμείς, για να συζητήσουν μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα. Τις εργασίες του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Γ.Παπανδρέου, δύο μέρες μετά το πρωτοφανές όργιο κρατικής βίας που απαιτήθηκε για να ψηφιστεί η αντεργατική και αντικοινωνική Μεσοπρόθεσμη λαίλαπα, που εξασφαλίζει τα κέρδη των τραπεζιτών-τοκογλύφων, χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία ως αναλώσιμους για να διασωθεί το ευρώ και η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση του κόσμου του πλούτου, βάζει τις βάσεις για τους νέους γύρους καπιταλιστικής κερδοφορίας με την κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος και το ξεπούλημα της κοινωνικής ιδιοκτησίας.       
Το πρώτο θέμα της ατζέντας του Συμβουλίου είναι: «Στηρίζουμε την Ελπίδα των Πολιτών στον Αραβικό κόσμο-Μοιραζόμαστε το όραμα για Ελευθερία και Δικαιώματα για όλους».
Συγγνώμη, από την Τυνησία μέχρι την Αίγυπτο, από την Λιβύη μέχρι την Συρία,  οι λαοί δεν ξεσηκώθηκαν ενάντια σε δικτατορικά, διεφθαρμένα και τυραννικά καθεστώτα Σοσια-ληστών; Οι ηγέτες αυτών των χωρών που αντιμετώπισαν με δακρυγόνα, παραστρατιωτικούς  και τανκς τα κινήματα των Αγανακτισμένων δεν ήταν Σύντροφοι του Γ.Παπανδρέου; Εξάλλου, την ίδια σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική δεν ακολουθεί και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την απαραίτητη χρήση ωμής κρατικής βίας, μετατρέποντας τις ελληνικές πόλεις σε θαλάμους καρκινογόνων αερίων; Καταργώντας κάθε Δικαίωμα, Παραβιάζοντας κάθε Ελευθερία;
Το δεύτερο θέμα είναι: «Για να γίνει η Ειρήνη στη Μέση Ανατολή Πραγματικότητα: Στόχος Ένα Παλαιστινιακό Κράτος-Ασφαλή και Αναγνωρισμένα Σύνορα για Ισραήλ και Παλαιστίνη».  
Τουλάχιστον να λύσουμε τα θέματα της Μέσης Ανατολής …κι ας χρεοκοπήσουμε μετά!