Η αδικία βασιλεύει στο Σακέτα.

Πήραμε και δημοσιεύουμε -μέσω του Δικτύου Ελέυθερων Φαντάρων Σπάρτακος-  καταγγελία φαντάρου που υπηρετεί στο Στρατόπεδο Σακκέτα και ο οποίος καταγράφει σημαντικές διαφορές στις υπηρεσίες, ενώ ενδεικτικές είναι οι απόψεις που έχουν οι φαντάροι για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
 
 
Η κατάσταση από πλευράς υπηρεσιών στον Καρέα, στο Στρατόπεδο Σακκέτα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι μεν (πλην ΣΑΝ) έχουν 30 υπηρεσίες και 5 εξόδους, ενώ οι δε (οπλίτες ΣΑΝ) 5 υπηρεσίες και 25 εξοδούχους !!!
Δεν έχω τίποτε μαζί τους, καλά κάνουν τα παιδιά αλλά λίγη δικαιοσύνη από τους προϊσταμένους μας δεν βλάπτει.
Από ότι ακούγεται η ΣΑΝ βρίσκεται υπό ειδικό καθεστώς προστασίας από την ΑΣΔΕΝ και το ΓΕΕΘΑ, για άγνωστους σε εμάς λόγους.
Δε φτάνει όμως αυτό, εμείς όλη μέρα λάντζα για να έρθουν μετά οι δε να φάνε σαν αγάδες. Ούτε ένας δεν πηγαίνει για καθαριότητες και προετοιμασία συσσιτίου.
Η διοίκηση της ΣΑΝ, λένε, έχει διασυνδέσεις και κολλητούς στρατηγούς και η εντολή που έχει δοθεί είναι να μην τους ενοχλεί κανείς.
 Αλήθεια που είναι οι διαταγές του υπουργού κ. Π.Μπεγλίτη για ισότητα χωρίς διακρίσεις.
Όμως το ίδιο συμβαίνει και όπως μας παραπονιούνται και στα στελέχη. 4-5 υπηρεσίες οι από εδώ και 1-2 υπηρεσίες οι πρίγκιπες τςη ΣΑΝ.
Για καλοκαιρινές άδειες βέβαια ούτε λόγος. Οι της ΣΑΝ έχουν κλείσει όλον τον Αύγουστο και ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Μόνη μας ελπίδα η τετραήμερη άδεια που λέγεται ότι θα δώσει ο Αρχηγός ΓΕΣ εν όψει Δεκαπενταύγουστου.
Πάντως και εμένα μάνα με γέννησε.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ.
ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ.