Η ακροδεξία έχει ξαναπάρει 7% στην Ελλάδα.Και εξαφανίστηκε!Η Κ.Ο της Χρυσής Αυγής θα το επαναλάβει

To 7% που πήρε η Χρυσή Αυγή έχει τρομάξει την ελληνική κοινωνία,ακόμη και ψηφοφόρους οι οποίοι μ΄ ένα συνδυασμό απόγνωσης και άγνοιας επέλεξαν να ψηφίσουν την οργάνωση.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της Χρυσής Αυγής να προσπαθούν να πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με το νεοναζισμό ,έχοντας υψώσει το λάβαρο του εθνικισμού.Ωστόσο ήταν τουλάχιστον παράδοξο σε τηλεοπτική τους συνέντευξη να υποστηρίζουν αυτές τις θέσεις ,έχοντας μπροστά τους τον αετό που ήταν ένα από τα σύμβολα των ναζί!

Παρά το θόρυβο που προκάλεσε η εκλογή τους και το 7% ,πρέπει να πούμε ότι στην Ελλάδα έχει σημειωθεί ανάλογο ποσοστό της ακροδεξιάς στη μεταπολίτευση.

Το 1977 η συμμετοχή της εθνικιστικής δεξιάς στις εκλογές , ήταν ο μεγαλύτερος της θρίαμβος μετά την μεταπολίτευση. Πήρε ποσοστό 6,82%, (349.988 ψήφους) και εξέλεξε πέντε βουλευτές,σε Λακωνία, Καρδίτσα, Ξάνθη, Α και Β Αθηνών. Στις επόμενες εκλογές εξαφανίστηκε.
Η Χρυσή Αυγή είναι ασφαλώς ακόμη σκληρότερη σε θέσεις και απόψεις από την ακροδεξία εκείνης της εποχής.Στην Ελλάδα τέτοιες θέσεις δεν είχαν ποτέ τύχη.Εκτός από περιόδους στις οποίες η βία πρωταγωνιστούσε στη χώρα.

Δεν αποκλείεται όπως χειρίζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής την παρουσία τους στη πολιτική σκηνή να καταφέρουν ακριβώς το ίδιο.

Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής


 

Η κα Ζαρούλια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή πριν από 25 χρόνια. Εχει δηλώσει στο παρελθόν σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η Χ.Α. είναι κατά των εκτρώσεων γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε διώξεις στους γιατρούς που κάνουν εκτρώσεις», είχε πει.

  

Ένας από αυτούς που θα περάσουν το κατώφλι του ελληνικού κοινοβουλίου είναι και ο Γεώργιος Γερμένης. Εκλέγεται στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθηνών, εκτός απροόπτου, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, με  4.928 ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο  Καιάδας του ελληνικού black metal συγκροτήματος Naer Mataron. Υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στο νομό Κεφαλληνίας ήταν και ο πατέρας του Σπύρος.

Στην Β Πειραιά η Χρυσή Αυγή εκλέγει τον Ιωάννη Λαγό

Στην περιφέρεια Αττικής εκλέγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είναι και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής

Στην Μαγνησία
Ηλιόπουλος Παναγιώτης

Στην Αχαΐα
Αρβανίτης Μιχαήλ

Αιτωλοακαρνανίας
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος

Ανεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ. Θεωρεί ότι ο νομός του έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τσιγγάνους και όχι με τους λαθρομετανάστες. Μοιάζει με έλληνα της επανάστασης. Το σύνθημα που αγαπά είναι: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος». Παντρεύτηκε 2 φορές. Η πρώτη του γυναίκα ήταν αγγλίδα και η δεύτερη από το Μεξικό.